SUURI MESSIAANINEN LEHTIMAJAJUHLA SALOSSA 21.-23.9.2018

SUKKOT-JUHLA SALON HELLUNTAISEURAKUNNASSA

LEHTIMAJAJUHLA SALON HELLUNTAISEURKUNNASSA

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

ALUSTAVA OHJELMA

Salon Helluntaiseurakunta, osoitteessa: Mököistenkatu 18, 24100 SALO          

Pe 21.9.2018 klo 19:00 – 21:00 Sapatti-illallinen

Sapatti-illallinen, Tervetulotoivotus pastori Eero Ketola, Puhujana tunnettu messiaaninen evankelista Fiona Sorbala Lontoosta, CPM UK (Chosen People Ministries UK) sekä messiaanisen seurakunnan edustajia Baltiasta. Musiikissa on tunnettu laulaja muusikko Konstantin Kurins Riiasta, sekä juutalainen haitaristi Grigory Kagan Latviasta. Englanninkielisten puheosuuksien tulkkaus suomeksi.

Olkaa hyvät ja tehkää varaukset ajoissa. Osallistumismaksu 20,00 € / henkilö, sisältää sapatti-illallisen. Huom. varaukset yhteyshenkilö pastori Eero Ketola GSM 045 110 9309 tai koordinaattori Marja Leena Mäki, CPM-Finland 040 965 2925.

La 22.9.2018 klo 10:00-10:50 

Raamattutunti; Puhujana messiaaninen evankelista Fiona Sorbala, CPM UK Chosen People Ministries UK –osa 1, tulkkaus suomeksi.

La 22.9.2018 klo 11:00-11:50 

Raamattutunti; Puhujana messiaaninen evankelista Fiona Sorbala Lontoosta, CPM UK Chosen People Ministries UK –osa 2, tulkkaus suomeksi.

  • Lähetyslounas (Baltian työn hyväksi) 10,00 € / henkilö

La 22.9.2018 alkaen klo 14:00

Suuri messiaaninen Lehtimajajuhla, Mukana Fiona Sorbala sekä messiaanisen seurakunnan edustajia Baltiasta.  Musiikissa on tunnettu laulaja muusikko Konstantin Kurins Riiasta, sekä juutalainen haitaristi Grigory Kagan Latviasta. Tilaisuuden johtaminen Fiona Sorbala ja Toivo Mäki. Tilaisuudessa kerätään vapaaehtoinen lahjoitus CPM-Finlandin kautta tehtävälle Baltian juutalaistyölle.

  • Kokouksen jälkeen ruokailua, keskustelua ja yhteistä oleskelua juutalaiseen tapaan (ruokailu 8,00 € / henkilö)

Su 23.9.2018 klo 11:00- 12:30Salon Helluntaiseurakunnassa

Jumalanpalvelus, pastori Eero Ketola, Toivo Mäki, puhujana Fiona Sorbala, Chosen People Ministries UK, osa 3., tulkkaus suomeksi. Musiikissa muusikko Konstantin Kurins Riiasta ja muita vieraita Baltiasta.

  • Lähetyslounas (Baltian työn hyväksi) 10,00 € / henkilö

Lehtimajajuhlien tilaisuuksiin on vapaa pääsy.  Sapattiaterian hinta 20,00 € / henkilö. Ilmoittautumiset sapattiaterialle: pastori Eero Ketola GSM 045 110 9309 ja CPM-Finland koordinaattori Marja-Leena Mäki GSM 040 965 2925 sähköposti: malla@ippnet.fi . Lisätietoa Salon helluntaiseurakunnan nettiosoitteista http://www.salonhelluntaisrk.fi/ sekä osoitteesta www.CPM-Finland.info

Ilmoittautumisen sapattiaterialle voit tehdä myös maksamalla Via Baltica Ministry CPM-Finland ry:n tilille POP – Jämijärvi nro IBAN: FI83 4725 1020 018812 merkillä: ”Sapatti – Salo”

Jos tulet kauempaa voit varata juhlille myös edulliset majoitusjärjestelyt kauniista Bergvikin toimintakeskuksesta. Majoitusten tiedustelu Bergvikissä, GSM 050-3286592. Lisätietoa netissä www.bergvik.fi.

OLET SYDÄMELLISESTI TERVETULLUT!

Tilaisuuksien järjestäjinä Via Baltica Team ja CPM-Finland, vastuuhenkilöinä Toivo ja Marja-Leena Mäki, http://www.cpm-finland.info

Mikäli haluat tukea työtämme: Baltian maissa sekä Ukrainassa tehtävää venäjänkielistä kirjallisuustyötä tai humanitaarista työtä. Ole hyvä ja tee lahjoituksesi Via Baltica Ministry CPM-Finland ry:n POP Jämijärvi tilille IBAN: FI45 4722 0010 0238 27 merkillä: ”Leipää Latviaan” tai “Venäjänkielinen kirjallisuustyö” tai “Apua Ukrainaan”.  Poliisihallituksen lupa nro RA/2017/838. Keräyksen toimeenpanoaika on 1.9.2017-31.8.2019, toimeenpanoalue on Lounais-Suomen, Pohjanmaan ja Sisä-Suomen poliisilaitosten alue.

Lahjoituksesi netissä Paypal tilin kautta:
Shalom Haverim Messiaaninen Radio Suomessa

Yhteistyön aika - lainaus Johnatan Bernisin kirjasta - Rabbi katsoo lopunaikaan

 

Yhteistyön aika

Meidän on nyt aika ruveta tekemään yhteistyötä Pyhän Hengen kanssa nopeuttaaksemme Jeesuksen paluuta viemällä evankeliumia kaikkialla maailmassa asuville juutalaisille. Voi olla, ettei elämässäsi ole ainuttakaan juutalaista. Rukoile, ja Jumala lähettää heitä luoksesi. Voi olla, että asut alueella, jolla ei asu ainuttakaan juutalaista. Jos näin on, voit ainakin rukoilla päivittäin juutalaisten pelastumisen puolesta. Voit myös tukea rahallisesti sellaisia järjestöjä jotka julistavat evankeliumia juutalaisille. Pyydä Jumalalta tähän ohjausta.

Suuri brittiläinen protestanttikristitty lähetystyöntekijä Hudson Taylor (1832-1905), joka toimi Kiinassa 51 vuotta, lähetti aina ensimmäiset kymmenyksensä Lontoon juutalaisten parissa tehtävälle evankelioimistyölle. Mildmay Missions sai häneltä shekin joka ikinen vuosi. Shekin mukana seurasi pieni huomautus ¨Juutalaisille ensin¨. Hän teki näin, koska hän ymmärsi Israelin pelastumisen ja Kiinan pelastumisen välisen yhteyden.

Kysy oman seurakuntasi pastorilta tai lähetysjohtajalta, kuinka suuri osuus sen lähetysbudjetista käytetään juutalaisten tavoittamiseen. Jos summa on pieni tai sitä ei ole ollenkaan, kehota vastuussa olevia henkilöitä järjestämään prioriteettinsa uuteen uskoon evankeliointia koskevan mandaatin mukaan: evankeliumi on ensin juutalaisille ja sen jälkeen pakanoille (Room. 1:16). Tarkastele tämän jälkeen omaa antamistasi ja kysy itseltäsi, mitä sinä voisit tehdä saavuttaaksesi Israelin eksyneet lampaat hyvällä sanomalla.

Lopuksi rukoile Israelin puolesta. Jokin aika sitten eräs henkilö kertoi minulle tarinan, joka sai minut
ajattelemaan, mitä tapahtuu rukoillessamme Israelin puolesta. Mark-niminen mies teki kuolemaa sairaalassa kuume raivosi hänen kehossaan. Hänen verenpaineensa oli vaarallisen alhaalla. Lääkärit tekivät kaikkensa hänen auttamisekseen, mutta mikään ei tehonnut. Asiantuntijat olivat ihmeissään Markin salaperäisen sairauden vuoksi, kunnes lopulta poistuivat päätään pudistellen. Mark oli uskova ja rukoili parantumisensa puolesta, mutta siitä huolimatta hänen luisumisensa kohti kuolemaa jatkui. Herätessään yöllä Mark huomasi, että hänellä oli huonetoveri. Korkean kuumeen aiheuttaman tokkuran ja huoneen hämärän valaistuksen vuoksi Mark ei kyennyt erottamaan kunnolla ikkunan vieressä makaavaa miestä, mutta se mitä hän erotti, sai hänet hätkähtämään. Miesparka oli todella kurjassa kunnossa. Hänen käsivartensa olivat langanlaihat. Hänen poskensa olivat lommolla ja hänen silmissään oli tyhjä katse. Tippaletku oli asetettu hänen käsivarteensa. Myötätunto täytti Markin sydämen. Hän alkoi rukoilla:’’ Herra, tuo mies näyttää kärsivän kovasti. Unohda minut. Jos minun aikani on kuolla, olen valmis. Mutta ole niin kiltti ja paranna tuo mies.’’ Mark nukahti kesken rukouksensa.
Seuraava asia jonka hän tajusi, oli huoneeseen aamiaista kantava hoitaja. Auringonsäteet työntyivät sisään ikkunaruudun läpi. Mark oli nukkunut paremmin kuin aikoihin.

Paina tästä lukeaksesi lisää

’’Näytätte jo paljon paremmalta’’ hoitaja huudahti. ’’Tunnen oloni paremmaksi’’, Mark myönsi. Kun hoitaja kääntyi poistuakseen huoneesta, Mark huomasi, että ikkunan vieressä oleva sänky oli tyhjä. Pettymyksen aalto kulki hänen lävitseen. ’’Mitä tuolle toiselle potilaalle tapahtui?’’ Mark huusi hoitajan perään. ’’Kuoliko hän?’’ Hoitaja pysähtyi niille sijoilleen , kääntyi ympäri ja tuijotti Markia kuin järkensä menettänyttä. ’’Mitä potilasta tarkoitatte?’’ ’’ Miestä joka tuotiin viime yönä tuohon viereiseen sänkyyn. Sydämeni särkyi pelkästään häntä katsellessani.’’ Huoli tulvahti sairaanhoitajan kasvoille. ’’Teidän lisäksenne tässä huoneessa ei ole ollut ketään muuta’’, hän sanoi.’’ Teidän on täytynyt kuvitella kaikki. Minun on parasta hakea lääkäri. Kyllähän te ymmärrätte, korkea kuume ja kaikki….’’ ’’En minä näkyjä nähnyt’’, Mark väitti vastaan ja osoitti toista vuodetta. ’’ Hän makasi juuri tuossa…’’ Mark ei ennättänyt lauseensa loppuun, kun totuus iski hänen mieleensä. Yön aikana tuossa sängyssä ei maannut toista potilasta. Nyt hän tajusi tuijottaneensa ikkunaan- ja nähneensä siitä oman kuvajaisensa. Hän oli rukoillut itsensä puolesta. Hän oli ollut täynnä myötätuntoa jotakuta toista kohtaan ja asettanut tuon toisen potilaan itsensä edelle. Jumala oli vastannut ja hän oli parantunut. Seuraavana päivänä Mark käveli ulos sairaalasta ruumiiltaan ja hengeltään muuttuneena. Samalla kun sinä rukoilet Jumalan valitun kansan pelastumisen puolesta- Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin fyysisten jälkeläisten pelastumista- sinä rukoilet myös itsesi, perheesi ja oman yhteisösi puolesta. Heidän parantumisensa on sinun parantumisesi. Heidän pelastumisensa on sinun pelastumisesi. Heidän paluunsa Jumalan luokse on elämä kuolleista meille kaikille.